Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

19. 07. 2018. 18:01 >> 17:46
1

POSVEĆENI REFORMAMA

Darmanović: U fokusu poglavlja 23 i 24

Crna Gora ostaje posvećena daljim reformama i u tom kontekstu naglasio da će u narednom periodu u fokusu biti intenzivan rad na ispunjavanju obaveza u poglavljima 23. i 24, kao i otvaranju još dva i privremenom zatvaranju preostalih poglavlja, saopštio je ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović.

Darmanović razgovarao je učestvovao danas na radnom sastanku sa članovima Radne grupe za proširenje u Savjetu Evropske unije (COELA) čiji je domaćin bila austrijska ambasadorka Ana Jankovic. Sastanku je prisustvovao i glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom Aleksandar Drljević.

"Darmanović je naglasio značaj rada COELA-e u i podrške koju članovi ove grupe pružaju u procesu pridruživanja Evropskoj uniji", saopšteno je iz MVP.

Kako se navodi, ambasadorka Jankovic je ponovila čvrstu posvećenost aktuelnog predsjedništva Zapadnom Balkanu, pri čemu je pohvalila postignute rezultate Crne Gore u evropskoj integraciji.

"Tokom sastanka naglašen je značaj usklađenosti sa vanjskom i bezbjednosnom politikom EU, kao i važna uloga Crne Gore i njen doprinos regionalnoj stabilnosti", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније