Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 07. 2018. 10:56 >> 11:04

PRAVA CRNA GORA

"Pozdravljamo opstanak vlasti, oprezno s Crnogorskom"

Prava Crna Gora pozdravila je opstanak vladajuće koalicije u Budvi i pozvala na oprez s Crnogorskom zahvaljujući kojoj je vlast i opstala.

Prava Crna Gora snažno pozdravlja opstanak vladajuće koalicije u Budvi, ali, kako navode i napore koje su pružili pojedini politički akteri da dođe do očuvanja vlasti.

"Sa druge strane, Prava Crna Gora, kao akter koji uveliko radi u budvanskoj opštini, najiskrenije poziva i na oprez koji se tiče upravo Crnogorske partije, zahvaljujući kojoj je vlast i opstala", navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

U toj partiji su izrazili sumnju u iskrenost Crnogorske.

"Mi, znajući prošlost njenih funkcionera, poslovne veze lidera te partije sa ljudima iz Demokratske partije socijalista, kao i kritike koje su redovno upućivali na račun ljudi koji danas vode Opštinu Budva - izražavamo sumnju u njihovu iskrenost", ističu iz te partije.

Priželjkuju, kako navode, da ih vrijeme i djela demantuju.

"Opor ambijent koji je Crnogorska kreirala od samog početka svog djelovanja, donekle navodi na sumnju da je njihova podrška zapravo proizvod DPS-ove želje da diktira situaciju u Budvi preko svojih kadrova u Crnogorskoj, ne bi li time kupila još malo vremena za dodatnu konsolidaciju u svom ionako poljuljanom i svježe renoviranom, budvanskom odboru", kazali su iz te partije.

Iz Prave Crne Gore još jednom čestitaju, kako su kazali, onom većem djelu iskrene budvanske vlasti na naporima koje su pružili proteklih mjeseci.

Najavili su otvaranje kancelarija u tom gradu i formiranje opštinskog odbora.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније