Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

17. 07. 2018. 16:13   >>  15:59 1

DEMOKRATE POZIVAJU

DPS da prezentuje dokaze tužiocu

Demokratska Crna Gora pozvala je Demokratsku partiju socijalista (DPS) da, ukoliko ima bilo kakve dokaze o tome na koji je način sklopljen dogovor sa Crnogorskom u Budvi, to prezentuje tužiocu.

Iz DPS-a je ranije ocijenjeno da je sporazum Crnogorske i vladajuće koalicije u Budvi definicija političke korupcije.

U reagovanju Demokrata navodi se da je DPS bio u strahu da će na izbore morati da krenu sa manjinske političke pozicije u budvanskom parlamentu.

"Otvoreno priznajući, preko svojih predstavnika, da na taj način ne umiju da učestvuju u izbornom procesu", kaže se u reagovanju Demokrata.

Prema njihovim riječima, DPS nije navikao da pred građane izlazi sa programom, projektima i vizijama razvoja grada.

"Već sa vrećama, kovertama, zapošljavanjima svih mogućih srodnika za koje se zna i ne zna", kaže se u saopštenju.

To je, kako se navodi, ružna prošlost Budve, koja se više neće ponoviti.

Demokrate su saopštile da su uvjerene da građani metropole turizma ne žele ponovo da prolaze kroz to.

"Prisjetili bismo se tog sramotnog perioda u istoriji Budve, tokom kojeg je ona opljačkana, a kriminalna grupa, nerazlučiva od DPS-a, pohapšena, nakon što je priznala da je u Budvi počinila pljačku neviđenih razmjera", kaže se u saopštenju.

Demokrate su pozvale DPS da, ukoliko imaju bilo kakve dokaze o tome na koji je način sklopljen dogovor sa Crnogorskom, iste prezentuju tužiocu.

"Neka nalože tužiocu da hapsi sve redom, kako to i inače funkcioniše u autokratskim sistemima, zasićenim pećinskim nacionalizmom", zaključuje se u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније