Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Mina ]

17. 07. 2018. 08:00 >> 07:46

U PODGORICI

Sastanak Zajedničkog odbora EU i Crne Gore

Sastanak Zajedničkog konsultativnog odbora (ZKO) Evropske unije (EU) i Crne Gore biće održan danas u Podgorici.

Na jedanaestom redovnom sastanku biće razmatran napredak u poglavljima 2. Slobodno kretanje radnika i 19. Socijalna politika i zapošljavanje, kao i stanje civilnog društva u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Generalnog sekretarijata Vlade, sastanak će otvoriti kopredsjedavajući Odbora sa crnogorske i EU strane, Pavle D. Radovanović i Lidija Pavić-Rogošić.

O pristupnim pregovorima govoriće šef Delegacije EU u Crnoj Gori, Aivo Orav i glavni pregovarač Crne Gore sa EU, Aleksandar Drljević.

ZKO je uspostavljen u okviru Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između EU i Crne Gore koje omogućava civilnom društvu da prati crnogorski napredak u evropskoj integraciji i daje preporuke u tom kontekstu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније