Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 07. 2018. 21:35 >> 08:48
17

OO ODLUČIO

Crnogorska ulazi u budvansku vlast

Opštinski odbor Crnogorske odlučio je večeras, većinom glasova, da ta stranka postane dio vlasti u Budvi.

Crnogorska je do sada bila dio budvanske opozicije i ima dva mandata u SO Budva. Ranije je Predsjedništvo Crnogorske odlučilo da podrži odluku budvanskog odbora, ma kakva bila.

Odbornik Stevan Džaković otkazao je podršku vladajućoj koaliciji, bojkotujući rad lokalnog parlamenta, zbog čega duže od pola godine nije bilo kvoruma za održavanja sjednice Skupštine.

Vlada je dala rok do 21. jula da bude riješena kriza vlasti, ili će uvesti prinudnu upravu.

Budvanska vlast je u međuvremenu Crnogorskoj, koja ima tri odbornika, ponudila da uđe u koaliciju, kako bi izbjegli uvođenje prinudne uprave.

Vlast u Budvi čine Demokrate, Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Demos i koalicija URA, Socijaldemokratske partije i Liberalne partije.

 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније