Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

11. 07. 2018. 10:24 >> 11:37
7

URA SAOPŠTILA

Rudović ostaje u partiji, nastavljamo borbu

Cijenimo i duboko poštujemo čin našeg kolege Neđeljka Rudovića, koji je na nesvakidašnji način za crnogorsku političku scenu pokazao odgovornost, javni moral i široki demokratski kapacitet, a čime je URA još jednom demonstrirala suštinsku razliku u odnosu na političke konkurente, saopšteno je iz tog Građanskog pokreta.

"URA ostaje kuća slobodnih mišljenja, različitosti i istinske demokratije, kao što je to oduvijek i bila, a sa kolegom Rudovićem nastavljamo borbu za građansku i demokratsku Crnu Goru", ukazali su u GP URA.

Rudović je juče podnio ostavku na sve stranačke funkcije, dok je ostao član pokreta URA.

"On je zastupao mišljenje da treba prekinuti bojkot državnog parlamenta, dok su organi pokreta URA donijeli skoro jednoglasne stavove da bi “prekid bojkota bio protivan Planu izbornih reformi, koji su Abazović i Bečić predstavili komesaru EU, Johanesu Hanu", navodi se u saopštenju.

U pokretu URA su uvjereni da “sadašnje konceptualne razlike najviših organa stranke i Neđeljka Rudovića, zbog kojih je na odgovoran način podnio ostavku na sve funkcije u stranci, ne smiju biti prepreka ka ostvarivanju onoga zbog čega je URA i osnovana – promjena u Crnoj Gori”.

"Vjerujemo i da će Neđo Rudović kroz dalje članstvo u Građanskom pokretu URA doprinositi kreiranju politika stranke i da ćemo vrlo brzo biti ponosni što smo ostvarili zajednički i najviši cilj – smjenu aktuelne vlasti u Crnoj Gori", zaključuju u saopštenju iz Građanskog pokreta URA.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније