Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

10. 07. 2018. 16:57 >> 16:44

LOKALNI PARLAMENT ODLUČIO

Vukićević stari-novi predsjednik Opštine Žabljak

Na današnjoj sjednici Skupštine Opštine Žabljak za predsjednika Opštine ponovo je izabran Veselin Vukićević, a Mile Leković biće vršilac dužnosti sekretara lokalnog parlamenta, do raspisivanja konkursa i izbora novog.

"Lično, ovaj čin doživljavam sa velikim ponosom jer smatram da je ovim putem nagradjen moj dosadašnji rad na poziciji predsjednika opštine i rad mog tima, drugi mandat vidim kao potvrdu dosadašnjeg rada ali i kao veliku odgovornost i veliki zadatak za budući rad svih na ", kazao je on.

Vukićević je istakao da Žabljak sa svojim potencijalima ima perspektivu, a vladajuća koalicija ima viziju razvoja, kao i da je u proteklom periodu uradjeno dosta na izgradnji saobraćajne i komunalne infrastrukture, razvoju turizma i poljoprivrede i uspostavljen održiv finansijski sistem lokalne uprave bez dugova.

"Najavljena i započeta višemilionska ulaganja u skijalište Savin kuk kao okosnica zimskog turizma u Žabljaku najvažnija su osnova ovakvom očekivanju, izgradnja luksuznog hotelskog kompleksa na lokaciji hotela "Durmitor" , rekonstrukcija hotela "Jezera " i gradnja nekoliko novih hotela posebno će uticati na podizanje kvaliteta turističke ponude na viši nivo" , kazao je predsjednik Žabljaka.

Novi , stari, predsjednik opštine najavio je da opština ima 150 konkertnih projekata za realizaciju u naredne 4 godine i pozvao sve odbornike i partije na saradnju za dobro Žabljaka.

Danas su izabrana su skupštinska radna tijela i odbor direktora komunalnog preduzeća.

Odbornik DF-a Čedo Šljivančanin pitao je zašto u odboru nema članova opozicije, a odbornica SNP-a Rada Popović zašto u odboru nema mladih ljudi nego se biraju funkcioneri i penzioneri.

Na predlog odbornika vladajuće koalicije DPS-a i SD-a za predsjednika Opštine ponovo je izabran Veselin Vukićević.

Vukićević je zahvalio predlagačima i gradjanima Žabljaka na podršci.

Senka Popović, Radio Crne Gore

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније