Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R. [ TVCG ]

08. 07. 2018. 18:17   >>  22:21 4

ĐUKANOVIĆ NAJAVIO

Uskoro ime gradonačelnika Podgorice

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović ponovio je, na konferenciji za medije nakon Sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS-a, da je završen jedan ciklus političkog života u Crnoj Gori. Narednih dana, kako je dodao, biće poznato ime gradonačelnika Podgorice.

Ekonomski rast i razvoj institucija koje treba da garantuju kvalitetniju vladavinu prava, prioriteti su Demokratske partije socijalista (DPS) u narednom periodu, poručio je lider te stranke, Milo Đukanović.

On je, na konferenciji za novinare nakon sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS-a, rekao da će ta partija u narednih 15 dana postaviti jasne prioritete, ljude koji će biti zaduženi za njihovu realizaciju i rokove za njihovo ispunjavanje.

"Period pred nama je period sa manje rizika", kazao je Đukanović,

Novinare je interesovalo da li se već zna ime gradonačelnika Podgorice.

"Mislim da sada možemo govoriti o danima kada ćemo izaći sa finalnim rešenjem za gradonačelnika Podgorice, kazao je Đukanović.

Novinare je interesovalo i zašto još nije otkriven napadač na novinarku Vijesti, Oliveru Lakić, na šta je on odgovorio da kao predsjednik države nije nadležan za istrage, već da je za to odgovor najboje tražiti od Tužilaštva.

Na pitanje da li će paralelno sa funkcijom predsjednika države i dalje biti na čelu DPS-a, Đukanović je odgovorio da je kongres partije nardne godine.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније