Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

02. 07. 2018. 16:50 >> 16:36
8

URA REAGOVALA

Predsjedništvo protiv povratka u Skupštinu

Članovi Predsjedništva Građanskog pokreta URA na poslednjoj sjednici Predsjedništva odbili su predlog Neđeljka Rudovića da se poslanici te partije vrate u parlament, saopšteno je iz URA-e.

Generalni sekretar URA-e Mileta Radovanić kazao je da su se članovi Predsjedništva URA na posljednjoj sjednici, na inicijativu Rudovića izjasnisili o tome treba li ta partija da bezuslovno prekine bojkot i vrati se u parlament.

„Rezultat glasanja bio da su svi prisutni članovi na sjednici odbili takav prijedlog osim Rudovića koji je glasao za povratak u parlament“, kazao je Radovanić, reagujući na današnju izjavu Rudovića da URA treba da se vrati u Skupštinu Crne Gore.

Radovanić dodaje da su u Građanskom pokretu URA uvijek otvoreni za različita razmišljanja i da ih prihvataju kao bogatstvo kojim se jača demokratski kapacitet stranke.

"URA je partija koja od osnivanja baštini različitost mišljenja, konstantno pokazujući demokratski kapacitet i uvažavanje svakog razmišljanja koje može dovesti do poboljšanja političke klime u Crnoj Gori", navodi Radovanić.

Prema njegovim riječima, stav URA-e koji je iznešen na Predsjedništvu stranke je nedvosmislen – nema povratka u parlament sve dok se ne počne raditi na ostvarivanju uslova koje su ponudili zajedno sa Demokratskom Crnom Gorom na zvanične adrese u zemlji ali i u Briselu.

"Tek nakon što aktuelna većina uvaži činjenice iz našega plana možemo govoriti o povratku u parlament”, zaključio je Radovanić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније