Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

30. 06. 2018. 15:12   >>  14:59 2

URA TIVAT

"Podrška mještanima Radovića i Krtola"

Opštinski odbor URA Tivat daje bezrezervnu podršku grupi građana iz MZ Radovići i Krtoli koji su se prije nekoliko dana okupili u holu Opštine Tivat da protestuju zbog probijanja svih rokova za završetak lokalnog puta za Radoviće, kazao je danas predsjednik odbora URA u Tivtu Ivo Vuksanović.

“Naime put je trebao po obećanju nadležnih u Opštini biti završen do prvog juna i na taj način biti spreman da opsluži kako veliki broj meštana tako i brojne turiste koji se očekuju na ovom području. Trenutna slika više odgovara lokalnom putu u Siriji ili nekada Bejrutu i zato stanovnici Krtola s razlogom protestuju”, ističe Vuksanović.

Napominje da URA u Tivtu konstantno ukazuje na lošu vladavinu DPS-a i njegovih koalicionih partnera u Opštini Tivat, a posebno na neažurnost u implementaciji i završetku velikih projekata na lokalnoj infrastrukturi.

“Poručujemo tivatskom DPS-u da se dešava upravo ono na što smo ranije ukazivali a to je da će zbog krize u lokalnoj samoupravi svi građani Tivta snositi posljedice i da ćemo svi platiti štetu novcem koji pripada svima nama. Nezamislivo je da u opštini koja slovi za finansijski najstabilniju u Crnoj Gori postoje problemi ovakvog tipa i da nam turistička sezona od koje svi zavisimo počinje ruiniranim putevima, konstantnim gužvama u saobraćaju i nesređenom infrastrukturom”, naglasio je Vuksanović.

Zaključuje da će građani Tivta baš zbog navedenog kazniti one koje nijesu uradili gotovo ništa u aktuelnom mandatu i svoje povjerenje dati ljudima kojima je do Tivta stalo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније