Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 06. 2018. 18:12   >>  18:00 2

ĐUKANOVIĆ ERDOGANU

"Biće mi drago da se sretnemo u CG"

Predsjednik Crne Gore čestitao je predsjedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu pobjedu na vanrednim predsjedničkim izborima održanim u toj zemlji.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam u prilici da Vam uz prijateljsku zahvalnost na čestitkama koje ste mi uputili povodom mog nedavnog izbora na dužnost Predsjednika Crne Gore, mogu najsrdačnije čestitati Vašu pobjedu u prvom krugu vanrednih predsjedničkih izbora, kao i još jednu u nizu pobjeda Vaše partije", navedeno je u čestitki Đukanovića.

On je ocijenio kako je pobjeda Erdogana od izuzetnog značaja za stabilnost Turske i cijelog regiona, kao i za prosperitet velikog turskog naroda.

"Biće mi zadovoljstvo da u vremenu koje je pred nama zajedno radimo na daljem jačanju političkih, ekonomskih, kulturnih i ukupnih veza između naših naroda koje imaju snažno uporište u tradiciji, i utemeljenje u novijoj istoriji, koje su dodatno osnažene i kroz partnerstvo u okviru NATO alijanse. Posebno će mi biti drago da se u što skorijem vremenu sretnemo u Crnoj Gori. Želim Vam dalje uspjehe u vršenju odgovorne dužnosti i ličnu sreću, kao i mir i prosperitet građanima prijateljske Turske", navodi se u čestitki Đukanovića.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније