Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

22. 06. 2018. 17:17 >> 17:06
1

U GP URA OCIJENILI

"Đukanović opet predstavio sebe kao autokratu"

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović je na proslavi svoje partije sinoć pokazao pravo lice njegove antievropske profilacije i kao bezbroj puta do sada predstavio sebe kao autokratu a ne evropskog lidera, ocijenio je danas generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

“Sa pozicije predsjednika svih građana opet je na proslavi svoje partije pričao kao vječni predsjednik iste sa reminiscencijama o tome kako je on sačuvao i stvorio državu, predstavljajući je kao tvorevinu koja ima svega 12 godina. Osim toga opet oštro kritikujući i isključujući sve one koje ne misle kao on, označavajući ih neprijateljima i izdajnicima države. To je daleko od evropskih vrijednosti koje je pripisao sebi i svojoj partiji sinoć”, saopštio je Radovanić.

Kaže da samo neupućeni bi mogli pomisliti da je istina kada Đukanović govori o onima koji savijaju kičmu i traže bezuslovnu podršku od drugih, a sebe predstavljujući kao moralnu gromadu.

“Vrijeđanje svih onih koji još pamte Đukanovićeve transfere i dilove od Beograda i Miloševića, preko Moskve i Putina pa sada do Brisela i evropskih zvaničnika koje tobože smatra svojim prirodnim partnerima. Ako to nije savijanje kičme i mijenjanje ideologije za 360 stepeni onda ne znam što bi trebalo biti”, istakao je on.

Đukanovićeva zabava imala je i još jednu dimenziju, tvrdi Radovanić.

“Ako je bilo i najmanje sumnje da Đukanović možda nije umiješan u čistku na javnom servisu od sinoć pojavom v.d generalnog direktora RTCG-a na toj zabavi svima u Crnoj Gori je postalo jasno kolika je upletenost Đukanovića u tom slučaju”, zaključio je Radovanić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније