Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 06. 2018. 08:00   >>  07:53 12

JOKOVIĆ SMATRA

I SNP da se vrati u parlament

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković smatra da bi njihovi poslanici trebalo da slijede primjer većeg dijela opozicije i vrate se u Skupštinu.

 

“Pošto se većina opozicionih partija vratila u parlament ili su najavili vraćanje, ne vidim svrsishodnost da SNP jedini ostane u bojkotu. Uslovi koji su postavljeni pri početku bojkota nijesu ispunjeni, a lokalni izbori su pokazali da to nije nanijelo nikakvu štetu vladajućim partijama”, kazao je Joković za “Vijesti”.

Podsjećamo, Pavićević je krajem prošle godine najavila da će se njih dvoje privremeno vratiti u Skupštinu kada se na dnevnom redu nađe Zakon o amnestiji, o čemu tada nije bio obaviješten vrh SNP-a.

“Mi u opoziciji moramo svi sjesti za sto i dogovoriti dalji način djelovanja opozicije, raditi na jedinstvu i dobiti za to podršku Evropske unije i napraviti pritisak na Demokratsku partiju socijalista da konačno dođemo do dobrih izbornih zakona i fer uslova za izbore. Ovo bi trebalo da bude minimum ispod koga opozicija ne bi smjela da ide”, smatra Joković.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније