Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

19. 06. 2018. 07:20 >> 07:09
11

MILAČIĆ SMATRA

Odnosi u opoziciji neiskreni i nekolegijalni

Odnosu u opoziciji su neiskreni, nekolegijalni i neprincipijelni, ocijenio je lider Prave Crne Gore, Marko Milačić.

 

"Neiskrene, jer je usvojen manir neusaglašenog djelovanja, čiji se repertoar kreće od nuđenja opozicionih platformi za saradnju — za koje saznajemo iz medija - pa do ponižavajućeg rječnika upućenog svima onima koji iole drugačije misle. Nekolegijalne, jer je postala praksa da pojedini opozicioni lideri u kampanjama, u želji za očuvanjem dijela glasova, napadaju opoziciju, što nam se, po pravilu, svima obije o glavu time što dobar dio glasača, vidjevši posvađanu opoziciju ostane kod kuće. I, u konačnom, neprincipijelne, jer se danas, gotovo u trku, vraćaju u Skupštinu oni koji su, ne tako davno, proglašavali za izdajnike sve one koji i pomisle da se vrate u parlament", rekao je Milačić za Dan.

Po njegovim riječima, osim smjene generacija na političkoj sceni Crne Gore, potrebna je i smjena loših poteza i politika koje su nas dovele dovde.

"Opoziciji je potreban restart, ali restart sa novim licima", naglasio je Milačić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније