Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

15. 06. 2018. 07:06   >>  07:06 13

ANALIZIRALI REZULTATE IZBORA

"Širićemo korpus birača SNP-a"

SNP će napraviti niz mjera s ciljem širenja korpusa glasača SNP-a u budućem periodu, saopšteno je iz partije Vladimira Jokovića. Iz SNP-a je ocijenjeno da je ta stranka na lokalnim izborima u Plužinama ostvarila fantastičan rezultat, za razliku od ostalih crnogorskih gradova.

 

SNP je na sinoć održanoj sjednici Glavnog odbora analizirao rezultate sa nedavno održanih izbora u 12 crnogorskih opština.

“Glavni odbor je konstatovao da je u Plužinama ostvaren fantastičan izborni rezultat, baš kao i onaj na izborima u Beranama. Rezultati u ostalim gradovima, po ocjeni Glavnog odbora, nisu zadovoljavajući i odborničke liste u tim gradovima su trebale ostvariti mnogo bolji rezultat”, saopštio je SNP.

Iz partije navode da će u narednm periodu nastojati da otkloni nedostatke koju su uočeni prilikom ovih lokalnih izbora, ali će se SNP truditi, kako su istakli, “da napravi niz mjera koje će širiti korpus glasača SNP u budućem periodu”.

“Kako bi sa realnim životnim temama, odnosno onim bitnim stvarima koje život znače, ohrabrila apstinente i dala nadu građanima da su promjene moguće”, navodi se u saopštenju.

Na sjednici GO konatatovane su i neke objektivne okolnosti koje su uticale na ovakav rezultat, a tiču se, kako su saopštili, neiskrenog odnosa unutar opozicionih struktura, pokušaja destabilizacije SNP-a iz dijela onih koji su mu nekada pripadali, ali i učestalog nadgornjavanja ko je jači u opoziciji.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније