Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

13. 06. 2018. 07:09 >> 09:59
1

ŠEHOVIĆ

Vladajuća koalicija da napravi savez u 11 opština

Potpredsjednik Socijaldemokrata (SD), Damir Šehović, ocijenio je da bi vladajuća koalicija trebalo da napravi postizborni savez u svih 11 opština u kojima su održani lokalni izbori.

"Bilo bi državno odgovorno da politička dominacija koju smo kao vladajuća koalicija sa državnog nivoa demonstrirali na lokalnim izborima, svoj odraz nađe i u postizbornim koalicionim aranžmanima u svim opštinama u kojima su izbori održani. Po meni je zato prirodno da na temelju ostvarenih izbornih rezultata objedinimo sve potencijale koje kao vladajuća struktura imamo, da ih stavimo u funkciju ne samo državnog, nego i lokalnog razvoja, i da time svi mi koji smo preuzeli svoj dio odgovornosti na državnom nivou, posvećeno i predano radimo na dinamičnom razvoju i na lokalnom nivou i poboljšanju životnog standarda koji naši građani s pravom očekuju u tim sredinama.", rekao je Šehović za Pobjedu.

On je kazao kako očekuje da takav pristup narednih dana bude demonstriran od DPS-a u Podgorici, od SD-a u Plavu i Bošnjačke stranke u Rožajama.

Ocjenjujući rezultate posljednjih lokalnih izbora, Šehović je rekao da je Crna Gora 27. maja definitivno porazila destruktivnu opozicionu politiku, i ušla u novu, mirniju fazu pune političke stabilnosti.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније