Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 06. 2018. 17:46   >>  17:35

ODGOVOR VLADI

Krapović: Krivica na ministarstvima

Na optužbe iz Vlade da čelnici opština Herceg Novi, Budva i Kotor, koji dolaze iz redova opozicije, bojkotuju i ignorišu pozive iz Vlade, predsjednik opštine Budva Dragan Krapović odgovara da prošle godine, pred Dan opštine Budva, nije prihvatio poziv da dođe u Podgoricu, jer je smatrao da razgovore treba obaviti u Budvi.

Iz kabineta premijera Duška Markovića jutros je saopšteno kako Vlada ima isti institucionalni odnos i potrebu saradnje sa svim opštinama, bez obzira na to ko u kojem gradu vrši vlast.

"Mi imamo više nego dobru saradnju sa Ministarstvom finansija. To nije slučaj sa Ministarstvom javne uprave. To je, međutim, izbor onih koji sjede u ministarstvima, nije izbor opštine Budva", kazao je Krapović za Antenu M.

Krapović sugeriše da Ministarstvo javne uprave, Ministarstvo kulture i još pojedina ministarstva preispitaju svoj pristup kad je riječ o saradnji sa Opštinom jer je, kako je naveo, krivica na njihovoj strani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније