Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

11. 06. 2018. 11:15   >>  11:04 1

PORUKA CRNOGORSKE

Vrijeme da se riješi kriza budvanske vlasti

Predsjednica Odborničkog kluba Crnogorske u SO Budva Anđela Ivanović izjavila je danas da kriza budvanske vlasti predugo traje i da je vrijeme da se iz krize izađe.

"Očigledno je da je budvanska vlast ostala bez ikakvog legitimiteta, jer ne može da obezbijedi većinu za održavanje sjednica skupštine opštine. Ova vlast bi se i mnogo ranije suočila sa istim ovim problemom da nije bilo podrške nas iz Crnogorske za šta smo kao zahvalnicu "srdačno" dobili uvrede tipa da smo udbaši, korumpirani sateliti i slično", rekla je Ivanović.

Ona je dodala da zanemarujući sve izrečeno do sad, a što predstavnici Crnogorske nijesu zaslužili, u Crnogorskoj smatraju da radi najboljeg interesa građana Budve predstojeće ljeto treba da bude radno.

"Treba donijeti sve odluke kako bi se spriječilo usporavanje građana Budve u ostvarivanju njihovih prava. Logično je da se odbornicima moraju dostaviti i izvještaji o radu kako predsjednika budvanske opštine, tako i izvještaji o učincima u svim javnim preduzećima kojima od svog konstiuisanja upravljaju predstavnici nove vlasti", kaže Anđela Ivanović.

Ona je saopštila i šta je stav Crnogorske povodom toga koje su opcije pred budvanskim odbornicima u postojećoj krizi.

"Za nas u Crnogorskoj je neprihvatljivo uvođenje prinudne uprave. Smatram da među budvanskim odbornicima u svim političkim strankama ima dovoljno odgovornih ljudi koji mogu ili da dovrše započete poslove koji su dobri, ili da dogovore neku novu većinu, ili da se skrati mandat budvanske skupštine i da se raspišu vanredni izbori. Za nas su ove tri opcije moguće kada govorimo o rješavanju krize budvanske vlasti. Politički egzibicionizam protiv kojeg se mi iz Crnogorske borimo, a koji je sada na djelu u budvanskoj politici, mora biti prekinut što prije“, zaključila je Ivanović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније