Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

06. 06. 2018. 17:00 >> 16:50
3

PREDSJEDNIŠTVO GLASALO

Knežević ima povjerenje DNP-a

Predsjendištvo DNP-a je na tajnom glasanju o pitanju povjerenju predsjedniku partije dalo jednoglasnu podršku Milanu Kneževiću, zbog čega može da donosi političe odluke i upravlja partijom, istakli su iz te stranke.

"Ocijenjeno je da je rezultat opozicije na lokalnim izborima loš i da je činjenica da je DPS sa svojim koalicionim partnerima, a u važnim opštinama i sam, osvojio vlast. Taj podatak zahtijeva od DNP i njenih organa da nakon preliminarnih informacija i analize rezultata lokalnih izbora, ubrzo izvrši i detaljnu analizu sa predlogom mjera", saopšteno je iz DNP-a.

Kako su istakli, uprkos činjenici da se i na ovim izborima vršila zloupotreba državnih resursa, te da je, kako su kazali, progon lidera DF-a, kao i DF-a u cjelini, i očigledno kontinuirano odsustvo minimuma solidarnosti kolega iz opozicije imalo uticaj na sve aspekte rezultata izbora, DNP će detaljno analizirati odnose na političkoj sceni Crne Gore, odnose u opoziciji i analizirati stanje u samom DF-u i DNP-u.

"Potvrđeno je opredeljenje za djelovanje sa partnerima u DF-u, i u okviru DF-a, uz stav da svi moramo kako unutar naših tijela, tako i na Predsjedništvu DF, utvrditi metode i modele efikasnog političkog djelovanja u datim okolnostima i u budućem periodu", saopšteno je iz DNP-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније