Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

24. 05. 2018. 16:05 >> 15:59
7

ĐINPING PISAO VUJANOVIĆU

Kinesko-crnogorski odnosi najbolji u istoriji

Kinesko-crnogorski odnosi se nalaze na najboljem nivou u istoriji, ocijenio je predsjednik Kine Si Đinping u pismu bivšem crnogorskom kolegi Filipu Vujanoviću.

"Stabilno je međusobno političko povjerenje između naše dvije strane, bogati su plodovi praktične saradnje, te zajedno se suočavamo s novim prilikama. Obraćam veliku pažnju razvoju kinesko-crnogorskih odnosa, spreman sam da zajedno s novim predsjednikom Vaše zemlje, gospodinom Đukanovićem, promovišem razmjenu i saradnju u raznim oblastima i da postignemo još više rezultata, i donesemo još više dobrobita za naše dvije zemlje i dva naroda. Očekujem da ćete dosljedno pratiti i podržavati razvoj kinesko-crnogorskih odnosa", kazao je Đinping.

 Kineski predsjednik se Vujanoviću zahvalio na dugogodišnjem unapređenju kinesko-crnogorskog prijateljstva i saradnje.

 

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније