Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

21. 05. 2018. 17:45 >> 17:36
15

KRIVOKAPIĆ PORUČIO

Rušitelji Jugoslavije ne mogu biti tvorci stabilne CG

Crna Gora je obnovila državu i zakoračila u budućnost, na putu ka Evropi, no, pokazalo se da oni koji su rušili Jugoslaviju ne mogu biti tvorci stabilnog i sigurnog puta evropske Crne Gore, kazao je danas na Lovćenu lider Socijaldemokratske partije, Ranko Krivokapić.

 

Krivokapić je, kako je saopšteno iz Građanskog saveza, tradicionalno povodom Dana nezavisnosti, položio vijenac na Njegošev spomenik, naglasivši da se poklanjaju tronu slobode, tvorcu imena Jugoslavija.

Građanski savez za promjene, istakao je, okuplja progresivne snage do konačne pobjede i promjene u Crnoj Gori.

"Mi smo garant da će te promjene doći. Od naše odlučnosti, istrajnosti i građanske hrabrosti zavisi hoće li nam se djeca seliti po svijetu i njih biti sve manje u domovini, a crnogorski šeici biti sve bogatiji. Na nama je budućnost Crne Gore, u našim rukama je sloboda Crne Gore". zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније