Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

27. 04. 2018. 21:35   >>  21:27 6

POPOVIĆ OCIJENILA

"Dio DF-a s režimom podvaljuje Demokratama"

Potpredsjednica i poslanica Demokrataske Crne Gore Zdenka Popović saopštila je da je tvrdnja Demokratskog fronta da je lider Demokrata Aleksa Bečić "dio udružene akcije protiv Srba" podvala djelova DF-a "u saradnji s režimom".

"Zamislite tu opoziciju, i to, kako vole za sebe da kažu – najjaču, koja 30 godina igra igre i igrice sa Đukanovićem, podgrijavajući podjele i dižući temperaturu, obično pred izbore, pri tom, nemilosrdno, puneći `šefove` džepove. Naravno, zakuče i oni ponešto", poručila je Popović.

Kako je istakla, umjesto da u kampanji ponude konkretna rješenja za konkretne probleme i da pokreću teme na koje, po prirodi stvari, nijedan režim, "a naročito ne diktatorski, nema odgovor, DPSovi blizanci iz Fronta im i u susret ovim izborima pružaju ruku, jer su svjesni, zbog svega što su, bolje rečeno – nijesu uradili, kad potone DPS, i DF-u će voda biti do grla".

"To jeste za žaljenje. Ta spoznaja da, ako je ikad iko i sumnjao, sad nema dileme: režim i `najjača opozicija` ispod žita sarađuju i sve čine da satru one koji nemaju putera na glavi, koji nijesu kompromitovani i koji predstavljaju budućnost. Reakcija predsjednika Demokrata na pokušaj njegovog diskreditovanja i kaljanja časti i ugleda, najprirodnija je moguća reakcija čovjeka koji je čist i neukaljan. To što lideri DF-a ne mogu da shvate da kod ljudi ne važi ona `pljuni pa poliž`, posljedica je njihove navike da imaju nekoliko obraza za jednokratnu upotrebu, pa kad se udari na jedan, oni nalijepe drugi. Bljutavi i providni pokušaji udbaških diskreditacija nijesu novina u susret izborima. Sjetimo se pisma iz Herceg Novog", kazala je Popović.

Ona je poručila da je još tragičinije "zaklanjanje iza srpstva".

"Autori saopštenja iz DF-a sa srpstvom imaju onoliko veze koliko mogu da unovče tu priču. Isto kao DPS: da sad procijene da bi više glasova imali od zagovaranja zaštite prava Eskima, prešaltali bi se za par minuta – tj. za ono vrijeme koliko je Mandiću trebalo da predstavnicima američke ambasade prizna da on jeste za NATO, ali da nije siguran kako će to njegovo članstvo prihvatiti. DF-ovci, mi i sada predlažemo da, što bi mlađi rekli, iskulirate malo, i da na umu imate da časne opozicione birače možete ostaviti doma, svojim prevarama i zabadanjem noža u leđa opozicionim subjektima (što činite zadnjih 20 godina, mnogo prije nego su Demokrate osnovane). Mi vam se nećemo stidjeti i nema razloga da vam prećutimo, jer ste zaslužili i gore od ovoga, pa vas i ovim putem molimo da razmislite što činite", saopštila je ona.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније