Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 04. 2018. 11:30 >> 11:34
3

NAPUSTIO DF

Gula podržao Pravu Crnu Goru

Crnogorski muzičar i odbornik u barskom parlamentu, Goran Pejović Gula, napustio je Demokratski front i podržao Pravu Crnu Goru. On je najavio da će na predstojećim izborima podržati odbor Prave Crne Gore Marka Milačića u Baru.

"Maksimalno poštujem ono što je Milačić uradio na predsjedničkim izborima. Sviđa mi se hrabrost, i smatram da je vrijeme da se nešto promijeni. Poznajem ekipu iz Bara - Boška Čarmaka, Dada Markovića, profesora Mikicu Novakovića, Maju Šoškić, al i ostale članove. Svi oni su fantastični mladi ljudi željni promjena na bolje. Moj glas ovog puta ide novoj, kvalitetnoj generaciji političara", kazao je Pejović.

On takođe tvrdi da je bio jedan od najaktivnijih odbornika u Baru, kao i jedan od najžešćih opozicionara u tom gradu.

"Danas sam potpuno odgurnut. Da sam htio da radim za vlast ne bih imao problema da finansiram ni muzičke albume, niti da dobijam besplatne reklame, turneje i protekciju. Zbog takvih stvari me poštuje omladina u Crnoj Gori, a posebno Barani. Jedino takve stvari ne uvažavaju oni kojima sam najviše pomogao", istakao je Pejović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније