Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 04. 2018. 23:16   >>  23:09 15

ĐUKANOVIĆ BEČIĆU

"Evo gdje možete naći rad Mice Kozlik"

Izvršni direktor Centra za akademski integritet, Mitar Đukanović, saoštio je večeras kako će pomoći lideru Demokrata Aleksi Bečiću da pronađe rad iz kojeg je, kako ga optužuje ta NVO, prepisivao.

"Večeras je Aleksa Bečić saopštio da su on, njegove partijske kolege i njihov tim IT stručnjaka danima bezuspješno pokušali da pronađu čitav rad Mice Kozlik, iz kojeg naša NVO tvrdi da je Bečić prepisivao. Da im pomognemo: Cjelokupan rad Mice Kozlik (svih 169 stranica), koje predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić danima neuspješno traži, nalazi se na ovom linku, u rubrici "Transcript". Koriščenjem komande "Ctrl+A" možete "selektovati" čitav tekst, kopirati ga, otvoriti Word dokument, "nalijepiti" ga i dobiti neformatiranu verziju rada Kozlik", kazao je Đukanović.

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније