Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2018. 14:35 >> 18:29
3

BERANE

Šćekić ponovo na čelu opštine

Odbornici beranskog parlamenta na današnjoj sjednici izabrali su predstavnika koalicije Zdravo Berane, Dragoslava Šćekića za predsjednika te opštine.

 

Obraćajuči se odbornicima, novi-stari predsjednik kazao je da će u narednom periodu prioritet biti ekonomski razvoj opštine, te da su stvorene sve pretpostavke za realizacuju krupnih inftastrukturnih projekata.

U tome, kazao je Šćekić, očekuje, kao i do sada, podršku Vlade jer će zajedničkom saradnjom izgraditi modernije i ekonomski jače Berane.

Na prethodnoj, konstitutivnoj sjednici, za predsjednika lokalnog parlamenta izabran je Novica Obradović iz Demokratske Crne Gore.

Novu većinu u lokalnom parlamentu čini 18 odbornika koalicije Zdravo Berane i Demokrata, dok su opoziciji 17 odbornika iz koalicije koju čine Demokratska partija socijalista, Bošnjačka stranka i Socijaldemokrate.

Vanja Rakonjac, TVCG

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније