Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Mina ]

23. 04. 2018. 10:40   >>  10:44

DANAS I SJUTRA

Darmanović u Njujorku na sastancima UN-a

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović učestvuje danas i sjutra u Njujorku na sastanku na visokom nivou posvećenom izgradnji mira i održivom miru.

Darmanović će, kako je saopšteno iz resornog ministarstva, učestvovati i na otvorenoj debati u Savjetu bezbjednosti na temu “Mladi, mir i bezbjednost”.

"Tokom boravka u Njujorku Darmanović će imati i niz susreta sa zvaničnicima Ujedinjenih nacija (UN) i šefovima delegacija", navodi se u saopštenju.

Crnogorski šef diplomatije boravi u Njujorku na poziv predsjedavajućeg 72. Generalne skupštine UN-a, Miroslava Lajčaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније