Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

03. 04. 2018. 17:15 >> 17:10

ĐURAŠKOVIĆ PORUČILA

"Vujović da vrati mandat Demosu"

Predsjednica Opštinskog odbora Demosa u Budvi Lucija Đurašković pozvala je odbornicu Draganu Vujović da vrati mandat toj partiji.

"Opštinski odbor Demos-a Budva, se nerado upušta u bilo kakvu polemiku sa osobom koja je poslije silnih obećanja u vezi sa odborničkim djelovanjem u korist i u mandatu Demosa, sada postupila upravo suprotno, a na što su me, istina, građani Petrovca i upozoravali. Van našeg interesovanja je da li je to uradila u koordinaciji sa svojim nemuštim savjetnikom ili je u očekivanju da će joj neka stranka obezbijediti mnogo puta traženo zaposlenje, što u Demosu nije dobila. Naime, u DEMOS-u smo smatrali da je odbornička nadoknada od 350 eura mjesečno, sa mogućim bonusima, adekvatan stimulans za njen doprinos I srednjoškolske kvalifikacije", kazala je Đurašković.

Kako je istakla, pored dezinformisanja javnosti o budvanskom odboru DEMOS-a, činjenice govore da Vujović nikada nije inicirala da isti taj odbor informiše o svojim odborničkim aktivnostima, kao i dogovorima na kolegijumima Predsjednika Skupštine, iako joj je to bila obaveza.

"Pored ovih činjenica, i ne slučajno 29-og mjesta koje je imala na zajedničkoj koalicionoj listi, spletom okolnosti i nesebičnim odnosom koleginica iz DEMOS-a koje su bile ispred nje na listi, uključujući i predsjednicu Opštinskog odbora, što joj je omogućilo odbornički status, sada prisustvujemo njenoj novoj predstavi – osobe koja navodnom političkom superiornošću kritički opservira rad Opštinskog odbora ičitave partije, uključujući I temu predsjedničkih izbora," poručila je Đurašković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније