Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 03. 2018. 11:22 >> 11:18
8

ČESTITKA NOVE

Mandić: Rusi cijene Putinov trud

Lider Nove srpske demokratije (Nova), Andrija Mandić, čestitao je Vladimiru Putinu pobjedu na predsjedničkim izborima.

 

"Nova srpska demokratija iskazuje veliko zadovoljstvo što su građani Rusije na predsjedničkim izborima iskazali jasnu i nedvosmislenu volju da Rusija nastavi da ide putem rapidnog ekonomskog i privrednog razvoja i putem vraćanja na ono mjesto na geopolitičkoj sceni koje joj istinski pripada", navodi se u čestitki Mandića.

On ocjenjuje da su ubjedljiva pobjeda i velika izlaznost na izborima pokazali da je Vladimir Putin "čovjek čiji se dosadašnji trud na tom teškom putu na pravi način cijeni od strane ruskih građana".

"Posebno zadovoljstvo nam predstavlja i činjenica da je portparol naše stranke, Marko Kovačević, bio dio međunarodne komisije koja je boravila u Rusiji i ocjenjivala izbore, i na taj način je Nova srpska demokratija, jedina iz Crne Gore, preko učešća u tom tijelu direktno ispratila izborni proces u kom je gospodin Putin odnio veliku pobjedu, a građani Rusije još veću", saopštio je Mandić.

On je izrazio nadu da će "uskoro u Crnoj Gori doći do promjene vlasti i da će sadašnja zvanična politika sankcija i neprijateljstva prema Rusiji, koju vodi aktuelna vlast, vrlo brzo biti pretvorena u politiku u kojoj zvanična Podgorica neće zanemarivati vjekovno i tradicionalno prijateljstvo naše dvije zemlje".

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније