Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

17. 03. 2018. 17:35   >>  17:32

ČESTITKA VUJANOVIĆA

"Ponovni izbor Si Đinpinga potvrda uspjeha"

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao predsjedniku Kine Si Đinpingu ponovni izbor na tu funkciju sa željama da uspješno nastavi politiku dalje afirmacije države, njenog ekonomskog i ukupnog razvoja a za dobro svih njenih građana.

Vujanović je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, naglasio da je ponovni izbor Đinpinga za predsjednika Kine potvrda vrijednosti uspjeha njegovog predhodnog mandata, ali i izvijesnosti ostvarenja razvojne vizije te države.

Navodi se da je Vujanović iskazao je poštovanje za snažan neposredni doprinos Đinpinga razvoju sadržajnih odnosa Crne Gore i Kine uz uvjerenje da će se oni dalje razvijati.

Vujanović je naveo da je uvjeren da će Đinping posjetiti Crnu Goru nakon što je prihvatio njegov poziv na sastanku u Nanjingu u avgustu 2014.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније