Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 03. 2018. 14:38 >> 14:34
13

DF SAGLASAN

Knežević da se ne odazove u Spuž

Predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) potvrdilo je ranije opredjeljenje jednog od lidera, Milana Kneževića, da se dobrovoljno ne odazove na izdržavanje kazne, koja mue je, kako su ocijenili, izrečena u montiranom političkom procesu

 

"Održana sjednica Predsjedništva DF-a na kojoj je snažno potvrđeno ranije opredeljenje da se jedan od članova Predsjedništva DF-a i lider DNP-a, Milan Knežević, neće dobrovoljno odazvati na izdržavanje kazne koja je izrečena u montiranom političkom procesu. Istovremeno, Predsjedništvo je razradilo konkretne modalitete otpora, koji će pružiti državnom teroru koji se već tri godine sprovodi nad našim političkim savezom", saopštio je DF.

Navode da su nakon održane sjednice Predsjedništva DF-a o svemu obavijestili zajedničkog opozicionog kandidata za predsjednika Crne Gore Mladena Bojanića.

"Predsjednički kandidat je u razgovoru sa članovima Predsjedništva saopštio da on ima konkretan plan kako da pobijedi na narednim izborima, i da je uvjeren da uz podršku opozicije sigurno pobjeđuje na izborima 15. aprila, nezavisno od toga ko će biti režimski kandidat".

Bojanić je, navode iz DF-a, iskazao lični stav da nije spreman da vodi kampanju i učestvuje na predsjedničkim izborima ukoliko bi ona bila opterećena bilo kakvim građanskim sukobima.

"Predsjedništvo DF-a je primilo k znanju lični stav Mladena Bojanića i narednih dana će upoznati javnost sa našom konačnom odlukom", saopštio je DF.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније