Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 03. 2018. 12:08 >> 12:34
6

NA ODLUKU ASK-A

Pejović se žalio Upravnom sudu

Doskorašnji glavni pregovarač sa EU Aleksandar Andrija Pejović podnio je žalbu Upravnom sudu na odluku Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) na osnovu koje je njegov profesionalni angažman na funkcijama ministra evropskih poslova, glavnog pregovarača i ambasadora u Misiji u Briselu ocijenjen kao konflikt interesa, potvrđeno TVCG iz Upravnog suda.

Upravni sud će, kako je saopšteno TVCG, tražiti da im ASK dostavi sve spise za navedenu tužbu.

Pejović je nakon odluke ASK-a sredinom februara podnio ostavku na navedene funkcije "iz moralnih razloga", ističući da će se žaliti Upravnom sudu, što je danas i uradio.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније