Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

02. 03. 2018. 18:32 >> 18:33
12

DPS SAOPŠTIO

Mandićeva verzija nema dodira sa realnošću

U Demokratskoj partiji socijalista (DPS) ocijenili su da jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić nije rekao prave razloge prelaska na teritoriju Srbije.

Podsjetimo, Mandić je sinoć priveden u Prijepolju, jer je pokušao ilegalno da pređe granicu sa Srbijom.

Predsjednik Nove srpke demokratije na vanrednoj konferenciji za medije objasnio je da su se sinoć uputili u udaljeno selo na tromeđi Crne Gore, Srbije i Republike Srpske, te da su u jednom momentu primjetili da su "promašili put".

"Pozivamo jednog od lidera Demokratskog fronta Andriju Mandića da saopšti crnogorskoj javnosti prave motive njegovog iznenadnog i nelegalnog boravka u Srbiji. Svima je jasno da verzija koju je saopštila njegova partija nema dodira sa realnošću", saopštio je DPS.

Kako su kazali, ne postoji osoba koja bi povjerovala da je čovjek protiv kojeg se vodi više postupaka, u kojima je optužen za najteža djela protiv države, “tek tako zalutao u magli i greškom prešao državnu granicu baš u društvu nekadašnjih članova ozloglašenog Sedmog bataljona”.

"Koja su to domaćinstva koja se obilaze u kasne sate sa osobama koje imaju više prijava za nelegalno držanje oružja i eksplozivnih naprava, i kako je baš ovu grupu ljudu odabrao za svoju noćnu pograničnu ekskurziju", upitali su iz DPS-a.

U toj partiji, kako su naveli, očekuju da nadležne državne institucije do kraja ispitaju “kako je to baš Mandić, od svih putnika, “zalutao” na teritoriju susjedne države”.

"Novoj i DF-u bi najbolje bilo da ga više ne brane, jer je očigledan njihov pokušaj omalovažavanja i potcjenjivanja ukupne crnogorske javnosti i zdravorazumskog promišljanja građana", dodaje se u reagovanju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније