Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

02. 03. 2018. 18:45   >>  18:42 3

BRAJOVIĆ SAOPŠTIO

Vrata NATO-a ostaju otvorena

Prijemom Crne Gore u NATO, poslata je snažnu poruka da politika otvorenih vrata i transatlantska saradnja ostaju visoko na agendi Alijanse za sve one koji žele da dijele njene vrijednosti i standarde, saopštio je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović.

Brajović je to ocijenio tokom sastanka sa nerezidentnim ambasadorom Gruzije Zazom Kandelakijem, na kojem je razgovarano o daljem napretku saradnje dviju država, zasnovanom na dobrim političkim odnosima.

“Na sastanku je bilo riječi o posjeti predsjednika Parlamenta Gruzije koja će biti realizovana narednih mjeseci, čime će takođe biti potvrđeno da postoji mnogo razloga i osnova za jačanje odnosa na svim nivoima”, saopšteno je iz Brajovićevog kabineta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније