Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

01. 03. 2018. 12:21   >>  16:49 1

BORISOV I MARKOVIĆ

Podrška EU integracijama Crne Gore

Bugarski premijer Bojko Borisov iskazao je podršku Crnoj Gori u evropskim integracijama.

S Borisovim se u Sofiji sastao crnogorskim premijer Duško Marković.

Iz Vlade Crne Gore je saopšteno da je na sastanku zajednički ocijenjeno da predstojeće razdoblje treba iskoristiti što bolje u evropskim integracijama u kontekstu Strategije EK.

"Čestitajući Bugarskoj na predsjedanju Evropskom unijom premijer Marković je ocijenio da su ključni izazovi i najveći prioriteti cijelog regiona, pored stabilnosti, razvoj infrastrukture i podsticanje ekonomije. Borisov je izrazio punu podrška Crnoj Gori u evropskim integracijama, dok je premijer Marković rekao da je naša zemlja posvećena reformama i da nam je cilj kvalitet", navode iz Vlade.

Na sastanku je, kako je saopšteno, bilo riječi i o konkretnim razvojnim projektima i aktivnostima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније