Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

23. 02. 2018. 14:26   >>  14:22 1

MEP

Marina Vujačić podnijela ostavku

Državna sekretarka Ministarstva evropskih poslova, Marina Vujačić podnijela je ostavku na tu funciju.

"Imajući u vidu da sam na poziciju državne sekretarke Ministarstva evropskih poslova imenovana u skladu s predlogom ministra evropskih poslova Aleksandra Andrije Pejovića, čiju je ostavku Vlada prihvatila u četvrtak, 22. II 2018, predsjedniku Vlade sam uputila pismo ostavke na mjesto državne sekretarke u Ministarstvu evropskih poslova", kazala je Vujačić.

Ona ističe da je odluku da septembra 2017. novi posao započne u Ministarstvu evropskih poslova donijela isključivo iz želje ličnog doprinosa procesu reformi crnogorskog društva, prvenstveno kroz proces evropskih integracija.

"Kako isti nije moguće nastaviti u skladu s definisanim okvirima doživljavam ovu odluku principijelnom i ličnom", kazala je Vujačić.

Ona smatra da je svoj posao u ministarstvu obavljala profesionalno, etički i temeljno, uz naglašenu odgovornost prema timskom radu i sistemskom pristupu rješavanja pitanja.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније