Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 02. 2018. 16:37   >>  18:38 1

SAOPŠTENO IZ DEMOSA

"Tužićemo Sadiković"

Seada Sadiković može očekivati tužbu za izrečene grube neistine o finansijskim neregularnostima, koje će imati priliku da dokaže na sudu, saopšteno je iz DEMOS-a.

Seada sadiković, članica Predsjedništva te stranke napustila je DEMOS i u izjavi agenciji Mina napisala da je lider te stranke Miodrag Lekić "okružen s nekoliko neradnika i političkih neznalica, uljuljkan njihovim hvalospjevima, nekad respektabilnu i perspektivnu partiju pustio da ode u sunovrat".

Iz DEMOS-a su kazali da smatraju prirodnim da osobe nezainteresovane radom u stranci u jednom trenutku je i napuste, i to kako su kazali i ne zaslužuje poseban javni osvrt, ali, kako dodaju, takozvano obrazloženje Seade Sadiković o napuštanju DEMOS-a, ipak zahtijeva kraći komentar.

"Iako se radi o osobi koja je rijetko zalazila u prostorije opštinskog odbora u Bijelom Polju, svima je poznato da je Sadikovićeva u DEMOS-u uvijek imala poseban tretman pažnje i uvažavanja", navode iz DEMOS-a.

Oni ocjenjuju simptomatičnim to što ova ostavka dolazi uoči sjednice Glavnog odbora, na kojima se, kako su kazali, inače pokreću sva aktuelna pitanja, u formi analiza, kritika, inicijativa, pa konačno i odluka.

"Stvar je gospođe Sadiković da odabere način podnošenja ostavke, pa i onaj za koji se opredijelila – agresivan, nekulturan, optužujući, čak i sa drskim insinuacijama, za koje joj obećavamo nastavak javnog karaktera, u vidu krivično-pravnog epiloga", ističu iz DEMOS-a.

Pod pretpostavkom, kako su kazali, "da je Seada Sadiković sve saopštila u uračunljivom stanju, može očekivati i tužbu za izrečene grube neistine o finansijskim neregularnostima, koje će imati priliku da dokaže na sudu".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније