Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 02. 2018. 11:03   >>  10:59 1

IZABRALI NOVI OO

Balota na čelu Odbora LP Rožaje

Liberalna partija Rožaja izabrala je novi Opštinski odbor i predsjednika. Na čelu LP Rožaje biće Munever Balota, dosadašnji predsjednik, koji je jednoglasno izabran od strane delegata Konvencije. Izbornoj konvenciji je prisustvovalo 60 delegata dok je u Odbor LP Rožaja izabrano 30 novih članova.

Balota je kazao da će LP u Rožajama i u narednom periodu nastaviti da pomaže građanima u rješavanju ekonomskih i socijalnih problema koji muče sve ljude u Rožajama.

"On je rekao da Liberalna partija mora biti okosnica nove vlasti u Rožajama i snažno prisutna u Skupštini Opštine i da je to jedini način da se mijenjanju stvari u atmosferi okoštale vlasti koja godinama stvara probleme građanima a ne rješava ih", navodi se u saoštenju.

Generalni sekretar Esad Šainović, kako se dodaje, pozdravio je skup u ime rukovodstva LP i otvorio diskusiju sa građanima o problemima Rožaja.

"Oni su ocijenili da su nezaposlenost, odlazak mladih i partijsko zapošljavanje najveći izazov koji se moraju riješiti u narednom periodu. Svi političari koji odu iz Rožaja i sa sjevera, odmah zaborave na svoj grad i njegov napredak, jedini poslanik koji se zalaže za sjever u Skupštini jeste poslanik LP Andrija Popović", zaključak je diskusije.

Izbornu Konvenciju pozdravili su i potpredsjednik LP Zravko Šoć i portparol Ammar Borančić.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније