Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

16. 02. 2018. 07:50 >> 07:49
2

DPS PODGORICA

Vučelić odlazi, zamijeniće ga mlađi kadar?

Predsjednik Odbora DPS-a Gglavnog grada Vladan Vučelić najavio je definitivan odlazak sa te funkcije, saznaje Pobjeda.

Vučelić je prema informacijama lista na sjednici podgoričkog odbora, održanoj u srijedu 14. februara, kazao da odlazi nakon sedam godina i da će ga zamijeniti "mlađi kadar".

"Nakon sedam godina i tri mandata vrijeme je da odem, odnosno da na moje mjesto dođe mlađi kadar. U redovima DPS-a trebaju osvježenja. Ja sam već sedam godina predsjednik DPS-a Podgorice. Mislim da je to bilo dovoljno i da treba da dođe neko drugi umjesto mene. Isto to važi i za predsjednika DPS-a Tuzi i predsjednika Opštine Tuzi. Treba nam podmlađivanje", citirao je Vučelićeve riječi izvor Pobjede koji je prisustvovao sastanku.

Vučelić je najavio odlazak i na prošloj sjednici podgoričkog odbora DPS-a koja je održana 29. decembra prošle godine, ali ne tako eksplicitno kao ovaj put.

Prekjučerašnjoj sjednici nije prisustvovao predsjednik DPS-a Milo Đukanović koji je koordinator u ime Predsjedništva partije za glavni grad i koji je ranije nekoliko puta insistirao na podmlađivanju stranke u opštinskim odborima.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније