Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 02. 2018. 09:56 >> 10:02

CRNOGORSKA POZIVA

Hitno zakazati sjednicu SO Budva

Odbornici Crnogorske u Budvi, pozvali su predsjednika Skupštine Opštine, Dragana Krapovića da hitno sazove sjednicu lokalnog parlamenta na kojoj bi se detaljno informisali o ozbiljnosti situacije u Mediteranskoj ulici i uputili oštar protest zbog, kako su kazali, dosadašnjeg ponašanja svih aktera.

"Navikli smo na neprimjerene istupe predsjednika Opštine, koji svaki svoj javni nastup koristi kako bi se u izbornoj godini što bolje dodvorio masi, pritom ne misleći na opšti interes i zanemarujući činjenicu da se do juče hvalio novcem koji je naplaćen od konkretnog investitora. Ko je kome šta rekao, kako je odgovoreno, prizemno prozivanje na ličnoj i nacionalnoj osnovi ne zanima ni jednog građanina Budve", kazali su iz Crnogorske.

Oni zahtijevaju da se nađe kompromis i problem riješi.

"Već godinu dana upozoravamo na stanje u budvanskom vrtiću. To je naš prioritet, ali očigledno ne i drugih jer su shvatili ozbiljnost situacije tek onda kada je ugrožena cijela Mediteranska ulica, okolne zgrade i objekti. Poštovane kolege, za mnoge stvari manjeg značaja imali smo hitne sjednice, a o ovoj, veoma ozbiljnoj, treba da se informišemo večeras kad je zakazano sučeljavanje predsjednika Opštine i investitora na lokalnoj televiziji. Možda ste vi na to navikli, jer ste odavno podređeni autoritetu izvršne vlasti. Mi nismo i imamo odgovornost prema građanima koji su za nas glasali", navodi se u saopštenju.

Iz Crnogorske traže hitnu sjednicu Skupštine Opštine Budva.

"Na kojoj bi nas istinito izvijestili o problemu, a mi kao zakonodavna vlast donijeli zaključke koji bi bili obavezni za alje postupanje predsjednika Opštine u ovom predmetu jer se ne smijemo prepustiti sujetama i predizbornim afinitetima pojedinaca vrha izvršne vlasti! S najboljom namjerom da se izbjegne medijsko prepucavanje, buduće tužbe i odlaganje rešavanja problema", zaključuje se u saopštenju Odborničkog kluba Crnogorske Budva. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније