Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

14. 02. 2018. 07:33 >> 07:33
16

NA POZIV HARADINAJA

Marković danas i sjutra na Kosovu

Premijer Duško Marković boraviće danas i sjutra u zvaničnoj posjeti Kosovu, na poziv predsjednika Vlade Kosova Ramuša Haradinaja, saopštila je Vlada Crne Gore.

Podsjetimo 6. februara Markovićeva posjeta Kosovu je odgođena, jer je zbog magle tokom prijepodneva bio zatvoren aerodrom u Prištini.

"Prva posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Republici Kosovo biće prilika za dalje produbljivanje saradnje u bilateralnim odnosima dviju prijateljskih zemalja, putem definisanja konkretnih zajedničkih aktivnosti i projekata čija bi se realizacija mogla očekivati u predstojećem periodu", saopšteno je iz Vlade.

Marković će se drugog dana posjete, u četvrtak prije podne, sastati sa predsjednicima Republike Kosovo Hašimom Tačijem i Skupštine Kosova Kadrijem Veseljijem.

U delegaciji Crne Gore biće i ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније