Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

10. 02. 2018. 23:08 >> 23:07
5

REAGOVANJE URE

DPS poput Mediteranske ulice u Budvi

Demokratska partija socijalista (DPS) puca poput Mediteranske ulice u Budvi od silnih afera i kontinuirane devastacije zemlje, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

 

Oni su reagovali na saopštenje Nikole Divanovića iz DPS-a koji je naveo da će kandidat koga bude predložio DPS biti predsjednik Crne Gore, a da će lider Ure, Dritan Abazović i njegova družina ubilježiti novih pet godina u svoju opozicionu radnu knjižicu.

„Ostaje dilema da li je saopštenje pisano u zgradi stare Vlade ili ružičastom zdanju u Bulevaru Ivana Crnojevića. Vjerujemo da je u pitanju druga adresa jer je vikend pa je najverovatnije da je teret ovog puta pao na dežurne ružičaste sluge režima“, kazao je Bojan Jevrić iz Ure.

On je dodao da kad Divanović govori o inferiornosti i političkoj frustriranosti onda misli na sebe.

„Teško je nositi nasljeđe svog političkog mentora i vođe kriminalne grupe Svetozara Marovića i biti uspješan na političkoj sceni. Teško je kada vas građani Budve pošalju u političku prošlost, a tužilaštvo vam piše optužnicu zbog devastacije Bedema starog grada u Budvi i strahujete da neće samo stati na tome. Kako onda u takvim uslovima biti superioran u bilo čemu“, ističe Jevrić.

Prema njegovim riječima, podrška i kredibilitet kod građana DPS-u konstantno opada, uprkos naporima.

"Svake godine kontinuirano povećavaju svoje dosijee u tužilaštvu i tako percipiraju svoju budućnost na optuženičkim klupama“, ističe Jevrić.

Dodaje da se ipak nada da DPS-ov kandidat na nastupajućim predsjedničkim izborima neće završiti kao Divanovićeva uža specijalnost dok je još bio sekretar za gradsku infrastrukturu Budve, Mediteranska ulica - glavna gradska saobraćajnicu u srcu tog grada.

„Jeste da vam partija, poput Mediteranske ulice u Budvi, puca po šavovima od silnih afera i kontinuirane devastacije zemlje, ali bilo bi poprilično dosadno gledati vaš strmoglavi pad. Vjerujemo da će biti zanimljivije gledati kako postepeno iščezavate sa političke scene, a onda kako i mnogi od vas broje dane u zatvoru“, zaključuje Jevrić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније