Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 02. 2018. 13:44 >> 13:44
5

JOKOVIĆ UVJEREN

SNP na putu povratka stare slave

Lider SNP-a Vladimir Joković saopštio je da je SNP na putu povrataka stare slave, što su, kako je rekao, potvrdili i nedavno održani lokalni izbori u Beranama.

"Svojom konzistentnom politikom, SNP je bila uvijek na strani istine i pravde i zalagala se za Crnu Goru jednakih šansi za sve i Crnu Goru u kojoj će istina i pravda dominirati. SNP će svoju snagu potvrditi i na predstojećim lokalnim izborima u ostalim gradovima Crne Gore gdje će pokazati novu energiju i, ubijeđen sam, ostvariti odlične rezultate", rekao je Joković.

On je prisutne delegate na izbornoj konferenciji, na kojoj je Kolja Ljuljđuraj ponovo izabran za predsjednik tuškog odbora SNP-a, upoznao sa aktivnostima i pregovorima oko zajedničkog nezavisnog kandidata opozicije za predstojeće predsjedničke izbore.

Naglasio je tom prilikom da bi jedinstveni zajednički kandidat, imao ogromne šanse da pobijedi bilo kojeg kandidata aktuelne vlasti.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније