Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

10. 02. 2018. 07:26   >>  11. 02. 2018. 09:34 10

KANDIDATI

Andrija se premišlja, za Milku se čeka konsenzus

Takozvana građanska opozicija i Demokratski front (DF) još uvijek su daleko od dogovora o zajedničkom kandidatu za predsjedničke izbore, saznaje Pobjeda.

Prema nezvaničnim informacijama lista, za kandidaturu Milke Tadić Mijović građanska opozicija nastoji obezbijediti podršku i civilnog sektora u Crnoj Gori, ali i potpuni konsenzus unutar svih konstituenata Demokratskog fronta.

U opticaju su, kao potencijalni kandidati trenutno dva imena: bivši ministar unutrašnjih poslova Andrija Jovićević i novinarka Milka Tadić Mijović. 

"Jovićević se još premišlja, da li da uopšte uđe u priču oko predsjedničkih izbora. Njega ćemo čekati još neko vrijeme. Za Milku Tadić Mijović neophodan je konsenzus i unutar Demokratskog fronta da bi mogli govoriti o zajedničkom opozicionom kandidatu", rekao je Pobjedi izvor iz opozicije.

Za pregovore sa Demokratskim frontom, u ime pet stranaka građanske opozicije, zadužen je predsjednik SNP-a Vladimir Joković koji bi o detaljima vezanim za predsjedničke izbore trebalo da obavijesti Glavni odbor na sjednici koja je zakazana za nedjelju.

Joković će GO obavijestiti o dosadašnjem toku pregovora sa potencijalnim kandidatima. Vjerujemo da ćemo tada znati da li će opozicija uopšte imati zajedničkog kandidata, kaže naš izvor. Izvor Pobjede blizak Demokratskom frontu kaže da je u ovom trenutku još rano reći da li će opozicija imati zajedničkog kandiadata. 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније