Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

09. 02. 2018. 07:35 >> 07:37
1

U PARLAMENTU

Han se nada susretu s opozicijom

Evropski komesar za proširenje Johanes Han obratiće se danas članovima odbora za evropske integracije i za međunarodne odnose i iseljenike. Iz Hanovog kabineta potvrdili su Pobjedi da će se komesar sastati sa premijerom Duškom Markovićem, i kako navode, nadaju se da će biti prilike za susret sa opozicijom tokom njegovog boravka u Skupštini.

   

Podsjećamo, poslanici Demokrata, Ure i Socijaldemokratske partije, potvrdili su prije dva dana za TVCG da neće doći u parlament.

Na sastanak su, kako je saopšteno iz parlamenta, pozvani i predstavnici poslaničkih klubova, ministri vanjskih i evropskih poslova u Vladi Crne Gore, Srđan Darmanović i Aleksandar Andrija Pejović, kao i predstavnici relevantnih nevladinih organizacija.

Han će prenijeti poruke iz Strategije o proširenju na Zapadni Balkan, koja je prije dva dana predstavljena na plenarnom zasijedanju Evropskog parlamenta u Strazburu.

Iz parlamenta podsjećaju da se predsjednik Ivan Brajović nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama,  gdje prisustvuje Molitvenom doručku i ima niz bilateralnih susreta sa senatorima i kongresmenima.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније