Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

01. 02. 2018. 16:25 >> 15:51

URA SAOPŠTILA

"Opozicija mora imati zajedničkog kandidata"

Opozicija na predsjedničkim izborima treba da nastupi sa zajedničkim nestranačkim kandidatom, stav je Građanskog pokreta URA koji je od početka jasan, saopštili su iz te partije.

Kako su istakli, spremni su da ulože maksimalne napore u pravcu pronalaženja najboljeg rješenja i da je to dužnost svih onih koji se iskreno zalažu za demokratske promjene.

“Drago nam je što su u Demokratskoj Crnoj Gori spremni da daju šansu dogovoru opozicije i nadamo se da će u tome aktivno učestvovati”, naglasili su iz URE.

Oni su kazali i da im je žao što do dogovora o zajedničkom opozicionom kandidatu nije ranije došlo, ali da za to ni sada nije kasno.

“Vjerujemo da se, ako zaista ima dobre volje, može postići dogovor koji će omogućiti opozicionu pobjedu na predsjedničkim izborima a što se tiče Ure spremni smo da se o zajedničkom opozicionom kandidatu razgovara odmah poslije izbora u Beranama i Ulcinju”, saopšteno je iz te partije.

Dodaju i da su uvjereni u pobjedu opozicionog kandidata, bez obzira ko će predstavljati DPS na predsjedničkim izborima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније