Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 01. 2018. 20:28   >>  20:40 1

SD KRIVOKAPIĆU

"Obraz se gubi u nevolji"

Socijaldemokrate su poručile predsjedniku Socijaldemokratske partije Ranku Krivokapiću da SDP nepovratno odlazi u političku prošlost i da neće preći cenzus na izborima u Beranama i Ulcinju .

Iz SD-a su reagovali na pismo Krivokapića premijeru Dušku Marković u kojem ga je pozvao da doprinese "rastu kredibiliteta Crne Gore u novom proljećnom Izvještaju" i ispuni politička očekivanja EU, kroz hitno političko sankcionisannje onih koji ruše ugled prosvjetnih radnika i obrazovanja u cjelini.

"Posrnuli priveščić Demokrata i DF-a nije mogao više da izdrži i da preko nižerazrednih partijskih poslušnika plasira neistine, nego se junački isprsio. Svaka čast na hrabrosti i konačnoj smjelosti, sada već zaboravljenog, a nekad "svjetski poznatog političara", koji je "uspio čak i da pomiri Rusiju i Ukrajinu". I kome da zahvalimo što nam se nakon duže pauze obrati trinaestogodišnji predsjednik Skupštine koji je na tu, mislio je vječnu poziciju, biran uvijek kao peti na listi Evropska Crna Gora - Milo Đukanović, o kojem je do juče pjevao deseterce i nazivao ga najvisočijim stablom u istorijskoj šumi Crne Gore. Nije mu smetalo ni da nakon afere Snimak, koju u posljednje vrijeme stalno pominje, bude još tri godine izabran za predsjednika Skupštine", navele su Socijaldemokrate.

Dodaju da Krivokapić "samo dublje i dublje tone i misli da je narod neznaven pa može da mu svakim svojim saopštenjem vrijeđa zdrav razum".

"Ovih dana smo bili svjedoci kako on i njegovi poletarci upiru prstom u pravosudne organe i izigravaju tužibabe kod Delegacije EU. Sada je na red došlo i otvoreno pisamce premijeru. Mnogi pomisliše da ga je premijeru odnio njegov dugogodišnji golub pismonoša, u narodu poznat kao mali Ranko, ali nije jer ovoga puta veliki Ranko smognu snage i herojski zagrmi. Nije mu ga lako, izvire mu iz svake riječi neizlječivi kompleks od Socijaldemokrata. Neka ne brine, Socijaldemokrate i Naser Gargović jedva čekaju da se ispriča sve o njihovoj prizemnoj podmetačini. Nažalost, neizlječivi kompleksi partijske vrhuške nekad časne partije koja je spremna da zloupotrebljava svoje članove, kako bi u saznanju da nepovratno odlazi u političku prošlost samo naudila Socijaldemokratama, govori o tome da je Meša Selimović bio u  pravu kada je ustvrdio da se "obraz gubi u nevolji.", saopštile su Socijaldemokrate.

U toj stranci tvrde da Gargoviću svakodnevno stiže ogromna podrška od sugrađana.

"Jer oni dobro znaju njegove lične i profesionalne kvalitete, a ne bismo obavještavali javnost kako se sugrađani odnose prema ovom drugom i njemu sličnim jer su sami krivi što su dozvolili da ih veliki i mali Ranko maksimalno zloupotrijebe kako bi pokušali da se uhvate u koštac sa svojim političkim kompleksima. Proći će i ovi izbori, ogroman rast podrške Socijaldemokratama će biti potvrđen i na njima a oni koji su u Petnjici spali sa 11 na 1 mandat, na Cetinju sa 5 na 3, a izgubili parlamentarni status u Mojkovcu i Tuzima i koji neće preći cenzus u Beranama i Ulcinju mogu samo, zarobljeni u sopstvenoj političkoj nemoći, da nastave sa jeftinim uveseljavanjem crnogorske javnosti", poručile su Socijaldemokrate.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније