Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

28. 01. 2018. 13:39   >>  13:06

SD ULCINJ

Cungu više neće biti predsjednik opštine

Svi u Ulcinju znaju znaju da lider FORCE Nazif Cungu, više neće biti predsjednik opštine i zato je on u panici, poručuju iz ulcinjskog Odbora SD-a.

Odgovarajući Forci, iz SD-a navode, da je Nazif Cungu kao lider partije odgovoran što FoORCA, na svakim izborima ostvaruje sve lošije rezultate.

“To će se nastaviti i 4. februara, između ostalog zato što je sopstveni narod uporedio sa ovcama, a njegova svađalačka retorika mu neće omogućiti da više bude predsjednik, što mu poručuju i dosadašnji koalicioni partneri”, stoji u reagovanju Opštinskog odbora SD Ulcinj.

Odgovajaći na prozivke FORCE iz SD-a poručuju da Ministarstvo saobraćaja i pomorstva ne može da poništi tender, već to, po osnovu žalbi učesnika tendera, vrši Komisija za kontrolu postupka javnih nabavki.

“Toliko o opstrukcijama tadašnjeg ministra Brajovića. Što se tiče Valdanosa, mi znamo da su vama veoma zahvalni svi građani Ulcinja kojima ste vi, vašom odlukom, vratili njihovu zemlju u Valdanosu i koji danas uživaju u svojim maslinjacima. Podsjećanja radi, Vlada Crne Gore je poništila proces valorizacije Valdanosa, na insistiranje vaše partije, zahvaljujući čemu se Valdanos nalazi u istom, ako ne i u gorem stanju u odnosu na period kada se intenzivno radilo na valorizaciji potencijala Valdanosa koja bi značajno povećala zaposlenost u Ulcinju i privukla nove investicije i ispravila nepravdu prema vlasnicima zemljišta”, poručuju iz SD-a.

Podsjećaju i da SD nema svoj kadar u Morskom dobru. “Dok vi imate predsjednika UO koji je dosad iz tog istog Morskog dobra uzeo više desetina hiljada eura”, navodi SD u odgovoru Forci.

Govorići o uticaju FORCE, iz SD-a poručuju da brojke kažu da bez jednog poslanika FORCE, vladajuća koalicija ima većinu, dok bez poslanika SD-a nema državne vlasti.

“Koliko Albanci u Crnoj Gori vjeruju o tome što pričate, opet vas podsjećamo da konstantno gubite podršku istih tih Albanaca”, navodi se u reagovanju.

FORCA, kako kažu u SD ima sjedište u Ulcinju, jer je, kako kažu njihov lider iz Ulcinja i tu “može najbolje da ostvari svoje lične interese”.

“Zabrinjava stanje svijesti predsjednika Cungua, kada nije u stanju da vidi da je njegov komšija, naš nosilac liste, Ćazim Hodžić, da je takođe njegov komšija naš kandidat za odbornika, poznati profesor Fejzi Hodža i da svi ostali rukovodioci i ljudi sa naše liste, žive i rade u Ulcinju ili smatra da su samo glasači FORCE stanovnici Ulcinja, dok ostali to nikako nisu, što je zaprepašćujuća činjenica za nekoga ko misli da će i ubuduće biti predsjednik opštine, iako on i svi njegovi znaju da neće, što će obradovati sve građane Ulcinja, pa i dosta glasača FORCE”, zaključuje se u reagovanju Opštinskog odbora SD Ulcinj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније