Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 01. 2018. 08:20 >> 07:49
5

NREKIĆ SAOPŠTIO

DPS će biti najjači u Ulcinju

Nosilac liste DPS-a na lokalnim izborima u Ulcinju, Ljoro Nrekić, rekao je da očekuje da ta stranka, nakon predstojećih izbora u Ulcinju, bude najjača politička partija i da, kao dio buduće vlasti, dobije mjesto predsjednika opštine.

Nrekić je kazao da je, iako ne očekuje apsolutnu vlast, uvjeren u značajnu podršku glasača koja će omogućiti njegovoj partiji da bude "prvi politički subjekt" u Ulcinju, nakon čega će, kako je rekao, ispoljiti "punu odgovornost u preuzimanju vlasti".

"To znači da predsjednik opštine mora biti iz DPS-a i da ćemo preuzeti punu odgovornost u razvoju Ulcinja", kazao je Nrekić za Pobjedu.

Nrekić je, na pitanje koga vidi kao koalicionog partnera DPS-u, rekao da očekuje da će to biti partije sa kojima koaliraju u državnoj vlasti.

"Prirodno je da naši koalicioni partneri budu oni koji su to i na državnom nivou", istakao je Nrekić, navodeći da će u narednom periodu biti velikih investicija.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније