Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

17. 01. 2018. 08:09 >> 07:36
11

KNEŽEVIĆ SMATRA

Građanska opozicija kao Predsjedništvo SFRJ

I prije nekoliko mjeseci sam saopštio da me sastanci tzv. građanske opozicije neodoljivo podsjećaju na sastanke nekadašnjeg Predsjedništva SFRJ, i da se samo čeka ko će izgovoriti čuvenu rečenicu da je svoj zadatak obavio i da Jugoslavija, tj. građanska opozicija, više ne postoji, kazao je predsjednik DNP-a Milan Knežević.

Prema njegovim riječima, to je u subotu "objavio Aleksa Bečić, istovremeno najavivši novu koaliciju sa Dritanom Abazovićem pod radnim nazivom Boro i Ramiz".

"Vrijeme je pokazalo da je građanska opozicija bila formirana kako bi se marginalizovao DF, a na kraju su jedino uspjeli marginalizovati i posvađati same sebe, tako da međusobne optužbe o veleizdaji dobijaju toliki intenzitet da će se uključiti i Milivoje Katnić. Što god mislili o meni, ja ih ovom prilikom pozivam da preuzmu javnu odgovornost i što prije održe sastanak, čak sam lično spreman da ih okupim i uputim apel na sabornost, jer toliko su dugo zajedno da ih teško mogu zamisliti jedne bez drugih", rekao je on Pobjedi.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније