Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

14. 01. 2018. 12:34   >>  12:01 8

DPS BERANE

"Saopštenjima kriju loše rezultate"

Beranski DPS je optužio vladajuću koaliciju u tom gradu Zdravo Berane da saopštenjima pokušava da prikrije katastrofalno loše rezultate u proteklih četiri godine vladavine.

"Umjesto da rade za dobrobit građana, četiri godine mandata istrošili su na priču o svojim prethodnicima. S obzirom na to da nemaju čime da se pohvale, plasiraju priču za koju kažu da je iz 2012.  Građani će najbolje procijeniti zašto su ćutali do sada. Građanima Berana moraju da objasne: zašto su četiri godine u VD stanju, zašto nijesu i ne mogu da usvoje budžet Opštine, završni račun Budžeta, finansijske izvještaje opštinskih ustanova i preduzeća, zašto nezakonito zapošljavaju svoje partijske istomišljenike, zašto vrše predizborne pritiske na zaposlene, šta je sa reprogramom duga, zašto Skupština ne može da usvoji nijedan predlog predsjednika Opštine, kako posluju bez Odluke o privremenom finansiranju", saopštili su iz DPS-a.

Kako su kazali iz te Partije, o radu koalicije Zdravo Berane, "nepotizmu, kako zapošljavaju, kako između sebe dijele novac, najbolje govore sljedeće činjenice: braća na čelu Vodovoda, braća i ćerke u Dnevnom centru, supruga na čelu Polimskog muzeja, ćerke u Centru za kulturu i Komunalnom, braća u Agenciji za razvoj i Parking servisu i tako redom".

Iz DPS-a su kazali da Zdravo Berane napuštaju građani, ali i njihovi visoki funkcioneri.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније